Studio Leermeesters – Vitaliteit als Prioriteit

Studio Leermeesters - Vitaliteit als Prioriteit

Donderdag 29 juni vond er weer een gloednieuwe editie van Studio Leermeesters plaats. Het thema? “Vitaliteit als Prioriteit”: De bouwsteen van jouw organisatie. Waarin we dieper zijn ingegaan op duurzame strategieën voor HR en L&D Managers.

Wat kan je verwachten?

  • De rol van vitaliteitsmanagement in hedendaagse organisaties en de impact ervan op werknemers en organisatorische prestaties.
  • Wat effectieve tools en technieken voor vitaliteitsbevordering zijn; van welzijnsprogramma’s tot technologische hulpmiddelen.
  • Stapsgewijs een duurzaam vitaliteitsbeleid implementeren en hoe weerstanden en uitdagingen aan te pakken.
  • Alle ins en outs van case studies van succesvolle vitaliteitsprogramma’s
  • Wat het belang is van leiderschap en cultuur in vitaliteitsmanagement en de impact ervan op de effectiviteit.
  • Relevante KPI’s voor vitaliteitsmanagement identificeren en hoe data en analytics te gebruiken om de effectiviteit van vitaliteitsinterventies te meten en te verbeteren.

Vitaliteit gaat niet alleen over fysieke gezondheid, maar ook over mentale veerkracht en het creëren van een ondersteunende en stimulerende werkomgeving. Dit wil je niet missen!

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.