Studio Leermeesters – Vitaliteit als Prioriteit

Studio Leermeesters - Vitaliteit als Prioriteit

Op donderdag 29 juni vond Studio Leermeesters weer plaats. Het thema? “Vitaliteit als Prioriteit”: De bouwsteen van jouw organisatie. Waarin we dieper zijn ingegaan op duurzame Strategieën voor HR en L&D Managers.

Tijdens deze editie:

  •  Leer je de rol begrijpen van vitaliteitsmanagement in hedendaagse organisaties en de impact ervan op werknemers en organisatorische prestaties.
  •  Ontdek je effectieve tools en technieken voor vitaliteitsbevordering, van welzijnsprogramma’s tot technologische hulpmiddelen.
  • Leer je stapsgewijs een duurzaam vitaliteitsbeleid implementeren en hoe weerstanden en uitdagingen aan te pakken.
  • Duiken we in case studies van succesvolle vitaliteitsprogramma’s
  • Ontdek je het belang van leiderschap en cultuur in vitaliteitsmanagement en de impact ervan op de effectiviteit.
  • Leer je relevante KPI’s voor vitaliteitsmanagement identificeren en hoe data en analytics te gebruiken om de effectiviteit van vitaliteitsinterventies te meten en te verbeteren.

Vitaliteit gaat niet alleen over fysieke gezondheid, maar ook over mentale veerkracht en het creëren van een ondersteunende en stimulerende werkomgeving. Dit wil je niet missen!

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.