Create. Activate. Accelerate.

Maak kennis met de afdeling Learning Content Factory. Wij gebruiken onze uitgebreide expertise om te komen tot interactieve e-learnings, activerende (online) campagnes en pakkende grafische elementen. De content van je e-learning relevant houden? Ook bij het periodieke onderhoud van je e-learning ontzorgen we je graag.

Of je nu een bestaande of nieuwe klant bent. Gebruik maakt van het leerplatform Develop Yourself, Class of werkt met een ander LMS. Of een opleidingsleverancier bent. Bij ons ben je aan het juiste adres voor activerende en prikkelende content.

Scroll down

Jouw one-stop-shop

Wel zo overzichtelijk en snel. Wij laten didactiek, design, gebruikerservaring én educatieve technologie op een impactvolle manier samenkomen.

Door onze veelzijdigheid, brede kijk en een nauw betrokken netwerk van partners, benaderen we uitdagingen op een creatieve manier en komen we tot verrassende oplossingen voor jouw (leer)vraag. Zo vergroten wij de slagkracht van iedere medewerker en elke organisatie.

Optimaal resultaat met een prefect fit e-module

De keuze voor een e-module versus het klassikaal opleiden is vaak een ‘no-brainer’ De huidige cultuur en behoefte van het online (thuis)werken en leren werkt dit in de hand. Op je eigen tempo leren. Inhoud die actueel en direct beschikbaar is. Vorderingen zijn gemakkelijk bij te houden en resultaten zijn met een druk op de knop te zien. Tel daarbij op de tijd en kosten die je bespaart en je ziet dat een e-module uitkomst biedt voor jouw leervraag.

Om te weten welke e-module past bij jouw organisatie, vragen onze creatieve consultants je het hemd van het lijf.

Nou, niet echt natuurlijk. Maar ze stellen je altijd net dié vragen die de basis vormen voor een perfect fit e-module. Want of je als organisatie voor een interactieve e-learning gaat, of een complete virtual reality kiest, het moet prikkelen om te willen leren.

E-learning top 8

De onderwerpen die zich goed lenen om te vertalen naar een e-learning:

  1. Vak- of productkennis
  2. Gedragsnormen
  3. Compliance
  4. Onboarding
  5. Adoptie en implementatie systemen en processen
  6. Service- en klantgerichtheid
  7. Privacy
  8. Health & Safety

Activatie: laat je doelgroep tot actie overgaan

Hoe trek je de aandacht? Wij kijken en luisteren met de ogen van de doelgroep en vertalen jouw boodschap naar een slimme op maat activatiecampagne. Een campagne met de nodige overtuigingskracht. Waarin voor de doelgroep duidelijke verwachtingen worden geschept. Verpakt in een vorm die aansluit bij de organisatiecultuur en -waarden. Met als doel meer waarde te halen uit de leermogelijkheden die je als organisatie biedt.

Interventies afgestemd op jouw boodschap en doelgroep

Het concept bestaat veelal uit meerdere interventies die samenkomen tot een duidelijke call to action.Tekst of beeld. Online of offline. In-your-face of subtiel.Video of flyer. Informatief of enthousiasmerend. Samen bepalen we de best passende uitwerking en meest geschikte kanalen voor jouw boodschap. Om je daarna te verrassen met een creatieve, maar vooral relevante campagne die zorgt voor de gewenste actie!

Activatie leerportaal
Zo, het platform is geïmplementeerd. Niets staat nu de ontwikkeling van jouw medewerkers nog in de weg. Door middel van doeltreffende activatiecampagne stimuleren we jouw medewerkers om de weg naar het platform te vinden en aan de slag te gaan. De weg naar grenzeloze groei ligt open.
Activatie hot topics
Een onboarding voor nieuwe medewerkers. Het stimuleren van groenbewustzijn. De lancering van de learningtrack Vitaliteit. De introductie van een nieuw urenschrijfsysteem. Een e-learning over informatieveiligheid. Jouw doelgroep brengen we in beweging voor onderwerpen die er toe doen.

Wat je van ons mag verwachten?

Onze kernwaarden presenteren zich in onze aanpak

Create.
Ons doel is om jouw doelgroep te verleiden met een mooie leerreis. We geloven in de kracht van visualisatie. Je komt hiermee sneller en dichterbij de kern van zaken. Maar belangrijker nog: de boodschap blijft beter plakken! Woorden en vakjargon laten vaak ruimte over voor interpretatie. Als een soort filter zorgen onze beelden voor meer samenhang, helderheid, richting, inspiratie en emotie. Met een kloppende afstemming van tekst en beeld versterken we jouw boodschap en geven we jouw e-learning of campagne extra glans.
Activate.
Voordat we beginnen met de kunst van vertalen, prikken we eerst door jouw vraag heen. Want wat is nu de daadwerkelijke behoefte achter deze vraag? Samen bepalen we wat we willen bereiken bij de doelgroep en zetten deze behoefte om naar een boodschap. Een goede vertaling maken van jouw boodschap is niet zo makkelijk en vanzelfsprekend als het lijkt. Wij kijken en luisteren met de ogen van de doelgroep om jouw boodschap te vertalen in een oplossing die motiveert en prikkelt. We kleuren jouw verhaal, leggen de juiste emotie erin en zorgen voor beweging!
Accelerate.
We houden van snelheid. Doelgericht, met het oog op resultaat. Of het nu gaat om het boosten van een campagne of het aanjagen van een e-learning. Deze snelheid passen we ook toe in onze manier van werken, met efficiëntie als basis ingrediënt. We willen je doelgroep verrassen en bewegen. Daarvoor gaan we graag een standje hoger in de versnelling.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden van Learning Content Factory!

 

 

Contact opnemen

Boeken we een
demo?