Ongelimiteerd leren met Archipel Unlimited

Ongelimiteerd leren. Waar zit het addertje onder het gras? Die is er niet. Bij Archipel Academy laten we met Unlimited zien dat leren écht persoonlijker, goedkoper en impactvoller kan voor één vast laag bedrag per maand.

Scroll down

Ga helemaal Archipel Unlimited

Unlimited luisteren, unlimited streamen én nu ook unlimited leren. We zijn klaar voor de toekomst!

Unlimited leren

Onbeperkt leren met Archipel Unlimited

Bij Archipel Unlimited leer je ongelimiteerd voor één vast laag bedrag per maand.

  • Learning Experience Platform
  • Learning Services
  • Learning Consultancy
Gezien op
Het FD & BNR & RTL Z
Het FD
BNR
RTL Z

Profiteer van Archipel Unlimited

Wij nemen grenzeloos groeien graag letterlijk. Met Archipel Unlimited zorgen wij ervoor dat uw medewerkers continu beschikken over de juiste vaardigheden en competenties om het werk van vandaag en morgen uit te kunnen blijven voeren. Daarom bieden we Archipel Unlimited aan. Ongelimiteerd leren brengt heel wat voordelen met zich mee, waar jij als organisatie de vruchten van plukt.

Lees meer over hoe je de aantrekkelijkheid van jouw organisatie vergroot met de aanhoudende “war for talent”.

Premium aanbod

Wij nemen grenzeloos groeien graag letterlijk. Daarom bieden we Archipel Unlimited aan. Ongelimiteerd leren brengt heel wat voordelen met zich mee, waar jij als organisatie de vruchten van plukt.

Bespaar tijd

Jouw core business moet centraal staan, dat snappen wij bij Archipel als geen ander. Daarom ontzorgen we je op financieel, operationeel en administratief vlak.

Leer op jouw manier

Elk persoon is uniek, dus leert ook op een andere manier. Kies wat bij jou past: van (online)trainingen, coaching en masterclasses tot micro-learning, testen en scans.

Betaal een vast bedrag

Betalen per training? Nee, hoor! Bij Archipel kun je onbeperkt leren voor een vast bedrag per jaar. Lekker overzichtelijk én betaalbaar.

Eén centrale academy

Laat het doelgericht leren maar beginnen! Met persoonlijke aanbevelingen en een op maat gemaakte academy kunnen jouw medewerkers recht op hun leerdoel af.

Unlimited leren

Waar, wat, hoe en hoeveel je leert; jouw medewerkers bepalen het allemaal zelf. Lekker flexibel!

Client case

Zij kozen al voor Archipel Unlimited

Benieuwd naar je voorgangers? VodafoneZiggo is er één van.

VodafoneZiggo had de primeur, maar inmiddels is een tof idee, een realistische én aantrekkelijke mogelijkheid voor iedere organisatie. De resultaten zijn fantastisch: medewerkers nemen zelf de regie en zijn actief bezig met hun eigen ontwikkeling. “We weten het zeker: Archipel Unlimited gaat voor heel veel mensen onbeperkte mogelijkheden bieden. Om zichzelf te ontwikkelen als mens, én om vooruit te komen in een 21e-eeuwse arbeidsmarkt. En de organisatie? Die groeit mee. Dat is toch waanzinnig gaaf?” aldus Thomas Mulder, CHRO VodafoneZiggo.

Ga Archipel Unlimited

Of leren goedkoper, impactvoller en persoonlijker kan? Jazeker. We laten je graag zien hoe dit ook binnen jouw organisatie gerealiseerd kan worden. Weten hoe? We vertellen het graag.

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.