Archipel Academy verwerft Springest na splitsing klantenbestand door Studytube

Springest

Studytube en Archipel Academy kondigen aan dat het klantenbestand van de opleidingsmarktplaats Springest is verdeeld en Springest door Archipel Academy wordt overgenomen.

Springest, een marktplaats met meer dan 300.000 cursussen en trainingen van meer dan 8.000 verschillende opleiders, zal een verandering zien in de verdeling van het klantenbestand. Een deel van de klanten, waaronder BAM, Eneco, Holland Casino, Athora en Essent, is overgestapt naar het Studytube leerplatform. Andere gerenommeerde organisaties, zoals Achmea, Volksbank, T-Mobile, Vattenfall, Aegon, NS, Stork, PostNL en Siemens, zullen op het Springest-platform blijven.

Archipel Academy breidt met de overname haar leeraanbod uit met meer dan 300.000 cursussen en trainingen, afkomstig van meer dan 8.000 verschillende opleiders. Daarnaast zal het Europese aanbod en de al bestaande Springest infrastructuur in onder andere Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië Archipel Academy in staat stellen om haar marktplaats uit te breiden en meer organisaties in Europa te helpen ‘fit for future’ te blijven.

De overname omvat het merkrecht en het Springest platform. De medewerkers van Springest komen in dienst bij Archipel Academy en zullen blijven opereren vanuit Nederland en Duitsland.

Deze transactie heeft geen directe invloed op de dienstverlenging van de respectievelijke marktplaatsen van Springest, Studytube en/of Archipel Academy.

De overdracht van Springest maakt deel uit van de strategische groeiambities van zowel Studytube als Archipel Academy op nationaal en internationaal niveau.

Alle betrokken partijen zijn geïnformeerd over de transactie, er worden verder geen externe mededelingen gedaan.

Boeken we een
demo?