Content marketplace

Nooit meer stoeien met een wirwar aan opleiders. Wij hebben het beste opleidingsaanbod gefilterd en verzameld in de grootste educatieve content marketplace van Europa. Van online cursus tot volledige opleiding. Zoeken, boeken, go.

Visual die de zoek en boek functie laat zien.
Scroll down
all-in-one-leerplatform_11

Focus op je core business

Tijd en geld besparen, dat klinkt als een utopie. Met de Learning Services van Archipel Academy worden operationele, financiële en administratieve processen écht uit handen genomen. Wij managen het! Kortom: jij kan je weer focussen op je core business.

Weergave Content Marketplace autorisatie pagina

Soepel van begin tot eind

Het gebruiksvriendelijke platform zorgt voor een volledig gestroomlijnd inkoopproces van alle externe opleidingen. Van zoeken en boeken tot interne validatie en facturatie. Waardevolle tijdsbesparing voor zowel jezelf als je collega’s.

Weergave Content Marketplace

Kwalitatief en groot leeraanbod

Ons aanbod creëren we niet alleen. Met behulp van onze partners maken we ons leeraanbod alleen maar groter én kwalitatiever. Door evaluaties, ratings en reviews houden we de kwaliteit van het aanbod scherp in de gaten.

Weergave Content Marketplace

Collectief voordeel op inkoopprijs

We kopen bij partners op grote schaal opleidingen in, waardoor we gunstige prijsafspraken kunnen maken. Zo profiteren zowel bestaande als nieuwe klanten van van een collectief voordeel op de inkoopprijs.

Een greep uit onze opleiders

Schouten en Nelissen
Xebia
Yearth. Academy
Vijfhart IT-opleidingen
Goodhabitz Online Training
SRM
Skillsoft Global Knowledge
ROVC
NCOI Opleidingen
IT
Markus Verbeek Praehep
ITO Opleidingen
NTI
ISBW Opleidingen en trainingen
Gladwell Academy
Dirksen
Berlitz
Boertien Vergouwen Overduin
Beeckestijn Business School

Supporten doen we graag

Al onze consultants maken er hun missie van om elke organisatie te laten groeien zonder grenzen. Hoe je dat doet, dat bepaal jij als organisatie zelf. Wij zijn er graag om je daarbij te helpen.

Boeken we een
demo?