Een team experts binnen handbereik

Met Learning Consultancy hebben we altijd een deskundige paraat die past bij jouw organisatie. We staan voor je klaar om onder andere virtual reality (onboarding)trajecten op te zetten of e-modules te creëren. We adviseren jouw organisatie, team of collega op leer- en ontwikkelvraagstukken. En als jij dat liever hebt, dan detacheren we een consultant gewoon bij jou op locatie.

Learning consultancy image die samenwerking demonstreert.
Scroll down
VR e-module compliance image

Optimale impact
met e-modules

Om te weten welke e-modules passen bij jouw organisatie, vragen onze creatieve consultants je het hemd van het lijf. Nou, niet echt natuurlijk. Maar ze stellen je altijd net dié vragen die de basis kunnen vormen voor een perfect fit e-module. Want of je als organisatie voor een interactieve e-learning gaat, of een complete virtual reality kiest, het moet prikkelen om te willen leren. Want alleen dan heeft het optimale impact.

Visual die laat zien hoe je trainingen kunt vergelijken.

Adviseren op maat

Onze consultants weten wel raad met lastige leervragen. Ze zijn experts op het gebied van diverse adviesvraagstukken. Zo kunnen ze jouw organisatie het beste adviseren op individueel-, team- en organisatieniveau. Ligt er een strategisch ontwikkelvraagstuk op tafel? Ook daar zetten onze experts graag hun tanden in.

Supporten doen we graag

Al onze consultants maken er hun missie van om elke organisatie te laten groeien zonder grenzen. Hoe je dat doet, dat bepaal jij als organisatie zelf. Wij zijn er graag om je daarbij te helpen.

Boeken we een
demo?