Archipel Academy
& partners

Ons aanbod creëren we natuurlijk niet alleen. Met behulp van onze partners vergroten en verrijken we ons leeraanbod niet alleen, we verhogen ook de kwaliteit. Dat betekent voor jou als partner dat je naast nieuwe klanten ook een veel groter bereik hebt, waarmee je jouw slagkracht kunt vergroten. Allemaal binnen een volledig geautomatiseerd proces waarmee je direct kunt zien waar de leerbehoeftes zitten. Kortom: pure winst.

Verhoog het aantal boekingen

Als partner introduceer jij jouw leeraanbod bij onze klanten. Dagelijks maken ruim 200 organisaties gebruik van ons all-in-one leerplatform, waarmee een verhoging van het aantal boekingen nagenoeg gegarandeerd is.

Concreet inzicht in het effect van trainingen

Of de training of opleiding ‘leuk’ was, geven medewerkers aan door middel van hun beoordeling. Of er ook daadwerkelijk impact gerealiseerd is, wordt vastgesteld middels meerdere pulse-metingen bij meerdere ‘peers’. Zo krijgen ook partners inzicht in het daadwerkelijke trainingseffect.

Vergroot je bereik

Het all-in-one leerplatform van Archipel Academy wordt dagelijks door meer dan 750.000 medewerkers gebruikt. Hierdoor is jullie leeraanbod via ons platform zichtbaar in verschillende sectoren zoals bouw, finance, (semi) overheid, (zakelijke) dienstverlening en zorg.

Persoonlijke leersuggesties met Archie Intelligence

Op basis van de leerprofielen en persoonlijke ambities van de medewerkers, biedt ons slimme algoritme relevante leersuggesties aan. Zo krijgt iedere gebruiker leeraanbod op maat die zijn of haar ontwikkeling kan versnellen en effectiever maakt. En als ze toch behoefte hebben aan een ‘human touch’, dan staan onze leeradviseurs iedere dag voor ze klaar.

Automatisering bespaart tijd en geld

Wij automatiseren het proces van zoeken, boeken, factureren en evalueren. Daarnaast gaan we pro-actief te werk in het managen van het succes van onze samenwerking. Op die manier besparen we samen tijd én geld.

Een greep uit onze partners. Kom jij hier bij te staan?

Schouten en Nelissen | University of Applied Sciences
Xebia
Yearth. Academy
Goodhabitz Online Training
Vijfhart IT Opleidingen
SRM
Skillsoft Global Knowledge
NCOI Opleidingen
ROVC
IT
Markus Verbeek Praehep
NTI
ITO Opleidingen
ISBW Opleidingen & Trainingen
Gladwell Academy
Dirksen Opleidingen
Berlitz
Boertien Vergouwen Overduin
Beeckestijn Business School

Ook aan de slag met Archipel?

Een consultant komt graag (virtueel) bij je langs om de vele mogelijkheden van Archipel Academy toe te lichten. Stel ter plekke je vragen en laat je verrassen door inspirerende klantcases en onze uitgebreide demo.

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.