Op rolletjes met Learning Services

Tijd en geld besparen, dat klinkt als een utopie. Met de Learning Services van Archipel Academy worden operationele, financiële en administratieve processen écht uit handen genomen. Wij managen het! Kortom: jij kan je weer focussen op je core business.

Learning Services
Scroll down
Learning Services image die leeradvies aanvraag laat zien.

Tot in de puntjes geregeld

Jij hebt je handen vrij, want wij zorgen ervoor dat het organiseren en administreren van de trainingen tot in de puntjes geregeld is. Van de planning tot evaluatie, wij zitten er bovenop. Zo heb jij tijd voor andere werkzaamheden binnen jouw organisatie.

Learning Services Budget

Alles overzichtelijk op één factuur

Hoe dat met de facturatie gaat? Dat is heel simpel: wij nemen de financiële afhandeling op ons. We zorgen dat je één factuur per maand krijgt. Alvast bedankt namens de finance afdeling.

Learning Services image die samenwerking demonstreert.

It's all about customer success

We zitten bovenop het succes van onze samenwerking. Dat is onze taak. En als jij niet tevreden bent, dan zijn wij dat ook niet. Jouw persoonlijke Customer Success Manager monitort KPI’s en stuurt bij waar nodig is.

Supporten doen we graag

Al onze consultants maken er hun missie van om elke organisatie te laten groeien zonder grenzen. Hoe je dat doet, dat bepaal jij als organisatie zelf. Wij zijn er graag om je daarbij te helpen.

Boeken we een
demo?