De 5 voordelen van Learning Services

Open jij geregeld een draak van een Excel bestand, waar je eigenlijk het overzicht al in bent verloren? Weet je aan het einde van de maand niet meer welke facturen je kunt verwachten? En roep je al een aantal maanden of misschien zelfs jaren dat dit toch echt veel efficiënter kan? Je bent niet de enige.

Tijdens een kennismaking, demo of adviesgesprek zijn dit veelgehoorde frustratie punten. De ‘papieren rompslomp’ zoals het binnen de meeste organisaties al wordt genoemd, is een flinke tijdsinvestering rondom de ontwikkeling van jouw medewerkers. Onwijs zonde, als je weet dat het ook anders kan! Met de Learning Services van Archipel Academy lopen jouw operationele, administratieve en financiële processen rondom Learning & Development namelijk op rolletjes en bespaar jij direct kostbare tijd en geld. Dat laat je toch niet aan je voorbij gaan?


In deze product paper lees je over:

  • Hoe de Learning Services van Archipel Academy je organisatie volledig ontzorgen
  • De 5 voordelen van learning services
  • Over Archipel Academy

 

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.