De belangrijkste future skills voor overheidsmedewerkers

Honderd jaar geleden werden werknemers vooral gezien als verwisselbare radertjes in een machine. De ene lopende band medewerker was ongeveer net zo productief als de andere, maar in het digitale tijdperk is dit niet langer zo en is het meest waardevolle werk cognitief van aard. Overheidsmedewerkers zullen daarom hun creatieve- en kritische denkvaardigheden moeten inzetten om complexe problemen op te kunnen blijven lossen. Daar is constante digitale bijscholing voor nodig. De digitale economie vereist namelijk nieuwe ideeën, informatie en bedrijfsmodellen.

Om aan deze behoefte te voldoen moeten overheidsmedewerkers hun digitale behendigheid consequent opfrissen. HR zal hiervoor een continue leeromgeving moeten creëren en deze bevorderen. Wat ook betekent dat kennisverwerving en transparantie onderdeel moeten worden van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Maar welke skills zullen ervoor zorgen dat gemeenten en overheidsinstellingen klaar zijn voor de toekomst? Dat lees je in deze whitepaper.

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.