Studio Leermeesters – The limitedness of unlimited

Studio Leermeester

‘‘The limitedness of unlimited’’

Thema’s zoals vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en de ‘War for talent’ blijven de huidige HR- en L&D managers bezighouden. Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers vitaal blijven. Is een vierdaagse werkweek hiervoor de oplossing? En hoe zorg je dat jouw medewerkers bij je blijven of je juist nieuw personeel aantrekt met de krapte op de arbeidsmarkt.

Marieke Zuidema van Vodafone Ziggo en Paul van de Looij van iO geven hun visie op de hierboven genoemde thema’s. Daarnaast bespreken ze de leer- en ontwikkelmogelijkheden binnen hun organisaties namelijk hoe investeren zij in hun medewerkers en hoe richt je nu een goede leercultuur op binnen jouw organisatie. Of het nu gaat om het mogelijk maken van levenslang leren via “Archipel Unlimited”, of alle tools en content die mensen ontvangen via onze Archipel Academy learning suite, het is duidelijk dat beiden de impact hebben gezien van het investeren in hun medewerkers. Ontdek het zelf in de eerste editie van Studio Leermeesters en laat je inspireren!

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.