Studio Leermeesters – Het recht op leren

Het recht op leren

‘‘Het recht op leren’’

In deze editie gaan we dieper in op de individuele leerrechten en zelfregie van burgers en medewerkers. Daarnaast gaan we het hebben over verschillende leerbudgetten, door wie die worden verstrekt en hoe effectief ze zijn. En wat zijn nu de échte belemmeringen om te starten met leren en wat zijn volgens diverse stakeholders de oplossingen? We bespreken het allemaal tijdens de tweede editie van Studio Leermeesters.

Paul Schrama is de oprichter van Edubookers. Sinds 2015 is Edubookers hét onafhankelijke boekingsplatform voor opleidingen met meer dan 1.500 aangesloten opleiders. Vanuit die rol als ketenregisseur is Edubookers de motor van vele Leven Lang Ontwikkel initiatieven. Edubookers faciliteert tal van platformen waarop opleidingen, burgers/medewerkers en leerbudgetten samenkomen. Daarmee heeft Paul een grote expertise opgebouwd op het gebied van individuele scholingsbudgetten en een effectieve inzet daarvan. Marjolein Schooleman is een ervaren procesmanager op het snijvlak van onderwijs en arbeidsmarkt. Vanuit deze achtergrond en met brede politieke ervaring, is ze de afgelopen jaren verantwoordelijk voor een aantal belangrijke Leven Lang Ontwikkel initiatieven in de Provincie Noord-Brabant, waaronder Brabant Leert. Marjolein heeft een heldere visie op de rol van de regio in het leven lang ontwikkelen van burgers, individuele leerbudgetten en het belang daarvan voor de groeisectoren in Brabant. Bekijk de tweede editie van Studio Leermeesters en laat je inspireren!

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.