Het Groeien zonder Grenzen 2024 Trendrapport!

Trend report GzG

Ontdek de toekomst van HR en L&D met ons nieuwste trendrapport naar aanleiding van Groeien zonder Grenzen! Dit uitgebreide rapport brengt je op de hoogte van de belangrijkste bevindingen en inzichten die zijn gedeeld tijdens ons recente evenement. Door middel van keynote presentaties, paneldiscussies en workshops, biedt het rapport een diepgaande blik op de nieuwste trends en strategieën binnen HR en Learning & Development.

In het Groeien zonder Grenzen Trendreport vind je onder andere:

  • Een inspirerende keynote van Deborah Nas over de impact van technologische innovatie op de arbeidsmarkt.
  • Een boeiend panelgesprek met vooraanstaande bedrijven zoals VodafoneZiggo, Heineken en Schiphol, die hun ervaringen en strategieën delen.
  • Belangrijkste inzichten van L&D experts over het aanpakken en verminderen van verzuim binnen organisaties.
  • Interactieve workshops gericht op het bevorderen van welzijn en veerkracht onder werknemers, evenals de invloed van de C-suite in het vormgeven van een gezonde bedrijfscultuur.

Het trendrapport is een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van werk en hoe technologische vooruitgang en innovatieve leerstrategieën kunnen worden geïntegreerd om een veerkrachtige en welvarende werkomgeving te creëren.

Wacht niet langer en download nu het Groeien zonder Grenzen Trendreport om voorop te blijven lopen in de dynamische wereld van HR en L&D. Laat je inspireren door de succesverhalen en praktische tips die jouw organisatie kunnen helpen groeien en bloeien zonder grenzen.

We horen graag wat je van het rapport vindt! Deel je gedachten en feedback met ons om samen de toekomst van HR en L&D vorm te geven.

Download het rapport vandaag nog en zet de eerste stap naar een grenzeloze groei!

 

Boeken we een
demo?