Studio Leermeesters – De kracht van upskilling en reskilling

Nooit eerder is het zo belangrijk geweest om voortdurend nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Daarom nodigen we jou als L&D of HR professional uit voor een nieuwe editie van Studio Leermeesters, waar we diep duiken in de essentie en het enorme potentieel van upskilling en reskilling.

In deze editie:

  • Te begrijpen wat upskilling en reskilling inhouden en waarom deze essentieel zijn in de hedendaagse dynamische arbeidsmarkt.
  • Te ontdekken hoe technologie, inclusief AI en machine learning, de weg baant voor innovatieve leertrajecten en de ontwikkeling van toekomstbestendige vaardigheden.
  • Inzicht te krijgen in hoe upskilling en reskilling niet alleen een investering in de toekomst van werknemers zijn, maar ook een cruciale strategie voor organisatorische groei en concurrentievermogen.
  • Te leren van onze eigen CEO, Omar Zakaria Fouab, over de visie en strategieën achter succesvolle upskilling- en reskilling-initiatieven binnen organisaties.

Deze sessie biedt waardevolle inzichten voor HR- en L&D-professionals, leidinggevenden en iedereen die geïnteresseerd is in de voortdurende ontwikkeling van vaardigheden.

Boeken we een
demo?