Groeien zonder grenzen: Ontdek het trendreport van 2023

trendreport

Wees voorbereid op een inspirerende reis door het learning & development landschap met ons uitgebreide L&D trendrapport, samengesteld naar aanleiding van ons baanbrekende evenement “Groeien zonder Grenzen“. Dit trendreport biedt een diepgaand overzicht van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkeling.

In dit trendreport:

  • Thomas Mulder – CHRO VodafoneZiggo: De kracht van Unlimited Learning
  • Bojana Duovski – Stichting Studiezalen: Kansengelijkheid en inclusief leiderschap
  • Omar Fouab – CEO Archipel Academy: AI en de toekomst van werk
  • Roundtable sessie: Activeer en beïnvloed jouw medewerkers om zich te blijven ontwikkelen
  • Trending topics: Trends en ontwikkelingen in de wereld van leren en ontwikkeling

Als deskundige op het gebied van leren en ontwikkeling hebben we dit trendrapport samengesteld om organisaties te helpen navigeren door het dynamische L&D-landschap en om een glimp op te vangen van de toekomst van leren. Ontdek waardevolle inzichten, praktische tips en inspirerende voorbeelden die je zullen helpen bij het vormgeven van een toekomstbestendige L&D-strategie.

We nodigen je uit om deze trends te verkennen, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en jouw organisatie voor te bereiden op een succesvolle toekomst in het tijdperk van continu leren en ontwikkeling. Stap in de wereld van grenzeloze groei en vorm samen met ons een toekomstbestendige L&D-strategie. Veel leesplezier!

Boeken we een
demo?