Studio Leermeesters Future proof your organisation

Tijdens Studio Leermeesters ‘Future proof your organisation’ op dinsdag 28 maart gaan we met onze tafelgasten van VGZ en HEINEKEN dieper in op future skills. Medewerkers moeten namelijk hun skillset future-proof maken, willen ze relevant blijven. Maar hoe zorg je daarvoor en wat komt daarbij kijken?

In deze editie leer je meer over:

  • Wat zijn future skills en waarom zijn deze van belang;
  • Waarom zijn future skills juist nu belangrijker dan ooit;
  • Hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers toekomstbestendig worden en blijven;
  • Hoe trek je de mensen aan met de juiste future skills;
  • Wat zijn de tools en mogelijkheden om skills ontwikkeling te borgen;
  • Hoe ga je om met uitdagingen zoals meer skill based en data driven te leren werken;
Logo van VGZ

VGZ

Gezonder leven. We vinden het belangrijker dan ooit. En soms ook best lastig. Dat snapt VGZ. Als coöperatie zonder winstoogmerk is VGZ er om heel Nederland te helpen. Dat doen ze door gezonder leven net wat makkelijker te maken. En door de zorg te blijven verbeteren. Ze doen dit natuurlijk niet alleen. Maar samen met artsen, zorgverleners, patiëntenorganisaties, de politiek, werkgevers, mantelzorgers en onze leden. Elke dag weer, voor iedereen.
Drie belangrijke trends zorgen ervoor dat de zorg op een kantelpunt staat:

  1. Er komt een patiëntenrevolutie aan gevoed door technologie en digitalisering.
  2. Een shift naar zorg én gezondheid waarmee ze de toegang tot de zorg kunnen behouden.
  3. Coöperaties hebben de toekomst door hun maatschappelijke betrokkenheid en purpose.

Dit vraagt van hun medewerkers dat zij zichzelf steeds opnieuw uitvinden. Om als mens en als professional, te blijven ontwikkelen en te groeien. En zo wordt VGZ bewust  van hun rol en wederzijdse afhankelijkheid. Hierdoor kunnen ze nieuwe technologische en digitale ontwikkelingen aanjagen. En zo dragen zij bij aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg.

Marc Swanenberg zal deelnemen namens VGZ, hij is een energieke en daadkrachtige VGZ’er. Iemand die met een praktische inslag, richting en kleur geeft aan het leven en aan zijn eigen ontwikkeling. Marc gelooft in dis-balans. Hij vindt juist daar de kracht en energie om zelf te kunnen bewegen. En, om vanuit zijn holistische kijk en soms provocatieve benadering, anderen in beweging te kunnen brengen en te laten groeien. Als trainer en consultant heeft hij zich al jarenlang beziggehouden met Rationele Emotieve en persoonlijke ontwikkelingstrainingen. En als L&D manager/expert verbindt hij mensen, teams en organisaties om zo samen te groeien en te ontwikkelen. Daarnaast heeft Marc verschillende (digitale) leerlandschappen geoptimaliseerd, (online)leeroplossingen bedacht en leiderschaps- en high potential-programma’s opgezet en geïmplementeerd. Kortom, een wandelende leer-encyclopedie, die tegelijkertijd graag in praktische en resultaatgerichte oplossingen denkt.

Logo van Heineken

Heineken

HEINEKEN is met trots de meest internationale brouwer van meer dan 250 bier- en cidermerken en actief in meer dan 170 landen. Sinds de oprichting in 1864 door de familie Heineken zetten hun trotse medewerkers zich dag en nacht in om bieren te brouwen van hoge kwaliteit, om bekroonde merken te bouwen en consumenten te enthousiasmeren over de hele wereld.

HEINEKEN in Nederland bestaat uit HEINEKEN Global, HEINEKEN Nederland, HEINEKEN Nederland Supply en Vrumona. Werken bij HEINEKEN betekent werken voor een wereldbedrijf met veel doorgroeimogelijkheden, waarbij passie voor kwaliteit en aandacht voor mens en milieu centraal staat.

HEINEKEN Netherlands Supply  produceert bier in drie verschillende brouwerijen met elk hun eigen karakter en specialisatie. De afdeling L&D bestaat uit vijf L&D Business Partners, een L&D system expert en twee L&D officers. Zij zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle medewerkers binnen de brouwerij.

Simone Out zal namens HEINEKEN deelnemen, ze werkt in het HNS People team, als Learning & People Development Manager. In deze rol werkt ze verder aan het realiseren van de L&D visie, strategie en de leercultuur, waarbij de ontwikkeling van medewerkers en organisatie centraal staan. Ze werkt al ruim 17 jaar in Learning & Development vanuit verschillende bedrijven en invalshoeken. In de eerste jaren van haar loopbaan heeft ze gewerkt als teamleider bij van Customer Services afdelingen van onder andere Vodafone. Tijdens deze jaren werd haar passie voor het ontwikkelen van mensen aangewakkerd, omdat dit cruciaal was om de verbeteringen in resultaten van de afdeling te bereiken. Dit heeft haar doen besluiten om in 2005 in L&D verder te gaan en is ze Learning & Development gaat studeren, terwijl ze haar expertise verder ontwikkelde bij Mediq en Stiho. Met deze ervaring is Simone in 2015 als Manager Learning Services gestart. haar laatste rol was bij ABN AMRO, waar ze zich bezig heeeft gehouden met het implementeren van een Internationaal Learning Ecosysteem met de bijbehorende nieuwe L&D processen. Dagelijks houd Simone zich met liefde bezig met complexe vraagstukken en beweging op het gebied van L&D.

Meld je nu aan voor de Online Talkshow

Boeken we een
demo?