De 7 voordelen van een Learning Experience Platform (LXP)

Het leren van nu wordt zonder twijfel gekoppeld aan de vele online leermogelijkheden die de afgelopen jaren zijn geïntroduceerd. Van workshops, web- en seminars, tot eCourses, samengebracht in één online leerportaal.

De afgelopen jaren is er een sterke transformatie van offline naar online leermogelijkheden gaande. Vraag jij je af waar je al die leermogelijkheden samenbrengt? Of ben je op zoek naar de ideale online oplossing, waarbij je het liefste kunt inspelen op ieders persoonlijke ontwikkelbehoeften? Ontdek dan ons Learning Experience Platform!


In deze product paper lees je over:

  • De meest intiuïtieve learning experience
  • De 7 voordelen van een learning experience platform
  • Over Archipel Academy

Open jij geregeld een draak van een Excel bestand, waar je eigenlijk het overzicht al in bent verloren? Weet je aan het einde van de maand niet meer welke facturen je kunt verwachten? En roep je al een aantal maanden of misschien zelfs jaren dat dit toch echt veel efficiënter kan? Je bent niet de enige.

Tijdens een kennismaking, demo of adviesgesprek zijn dit veelgehoorde frustratie punten. De ‘papieren rompslomp’ zoals het binnen de meeste organisaties al wordt genoemd, is een flinke tijdsinvestering rondom de ontwikkeling van jouw medewerkers. Onwijs zonde, als je weet dat het ook anders kan! Met de Learning Services van Archipel Academy lopen jouw operationele, administratieve en financiële processen rondom Learning & Development namelijk op rolletjes en bespaar jij direct kostbare tijd en geld. Dat laat je toch niet aan je voorbij gaan?


 

Boeken we een
demo?