Investeer in leren: klaar voor de toekomst

Leren stimuleren

Het zal geen verrassing zijn dat de veranderende wereld ook voor jou als financiële organisatie gevolgen heeft. Of het gaat om nieuwe software eigen worden, privacy, wetgeving of security; je medewerkers moeten altijd tot in de kleinste letters op de hoogte zijn van deze onderwerpen. Kortom: je moet als organisatie blijven ontwikkelen om relevant te blijven. Je moet je medewerkers blijven stimuleren om te blijven groeien. Hoe je dat doet? Archipel Academy heeft dé totaaloplossing in huis, waardoor jij als organisatie niet alleen wordt ontzorgd, maar ook helemaal klaar bent voor de toekomst.

Certificaten up-to-date

Als er een sector continu in beweging is, dan is het de financiële sector wel. Verandering in wet- en regelgeving zijn aan de orde van de dag. Hetzelfde geldt voor PE-punten en CPA- of CFA-kwalificaties. Om dit allemaal handmatig bij te houden is een topsport. Dat weten we bij Archipel Academy als geen ander. Daarom nemen we je dit graag uit handen. Zo bieden we je één handig overzicht op organisatie-, team- en persoonsniveau. Zodra er een certificaat verloopt krijg je direct een melding in het live dashboard, en de medewerker in kwestie ook. En dan? Dan hoef je alleen de juiste bijscholing te boeken én ben je weer helemaal up-to-date.

De keuze is reuze

Bij Archipel Academy hebben een flinke trainingscatalogus met voor elke sector relevante trainingen en opleidingen. En daar zijn we best een beetje trots op. Zo ook voor de financiële sector. Omdat wij groot kunnen inkopen, kunnen we het beste aanbod geven tegen een scherpe prijs. Geen zorgen, want die fijne prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij beschikken over een groot en kwalitatief leveranciersnetwerk en garanderen je het beste van het beste. Doe er je voordeel mee!

Persoonlijk leren

Leren moet leuk zijn en dan kan alleen als jij de ruimte krijgt om op een persoonlijke manier te leren. Want niemand is hetzelfde, dus ook op het gebied van leren lopen de leerwensen van jouw mensen uiteen. Dat snappen we maar al te goed. Daarom bepalen medewerkers zelf, of samen met hun leidinggevende een leerdoel. Archipel Academy geeft daarnaast de best passende leer-tools die aansluiten op het leerdoel. Denk aan praktijkopdrachten, het online aanbod, klassikale trainingen en micro-learnings.

Vraag het de experts

Dat leren persoonlijk, leuk en impactvoller moet worden weten wij als geen ander. Want leren zit in ons dna. Daarom bezitten wij een rits een diverse expertises, die jou op individueel niveau goed kunnen bijstaan en adviseren. Wil je een onboarding opzetten? Je medewerkers wegwijs maken met nieuwe software? Met Learning Consultancy heb je een expert binnen handbereik. Een greep uit onze experts:

Opleidingsadviseur
Een adviseur die met je meedenkt en zorgt voor passend en persoonlijk leeradvies.
Onderwijskundige
Een deskundige die didactisch 100% onderlegd is en precies de tools en skills in huis heeft om mensen op team- en individueel te laten niveau leren.
Strategisch Consultant
Een consultant die ‘the bigger picture’ haarscherp op het vizier heeft en strategische adviezen kan geven aan jouw organisatie.
E-learning Developer
Een developer die gewend is om E-learning content op maat te ontwikkelen en je direct laat zien hoe je dit (eventueel) zelf ook kunt doen.
Datawetenschapper
Deze wetenschapper doet alles met data. Handig, want deze wetenschapper zit niet alleen bovenop de trends, maar voorziet ze ook. Zo loop je een stap voor en kun je kosten besparen.
User Experience Designer
Creatief met design, dat is de User Experience Designer (UXD). Deze designer is in staat om gebruiksvriendelijke én visueel aantrekkelijke portaalpagina’s op te maken.

Geen gedoe met administratie

Wij denken graag met je mee. Daarom nemen we de organisatie, administratie en facturatie die bij de opleidingen horen graag uit handen. Zo heb jij een compleet up-to-date dashboard, en heb je alle gewenste bestanden en statistieken snel bij de hand. Aan het einde van elke maand ontvang je één factuur. Overzichtelijk, toch?

Aan de slag met Archipel Academy

Neem een duik en dompel je onder in de veelzijdigheid van ons platform. Bekijk het scala aan ontwikkelmogelijkheden én ontdek de perfecte match voor jouw organisatie.

Book a demo

Consent
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.