Zorgeloos leren: wij zorgen voor je ontwikkeling

Scroll down

Zorgen & leren combineren

Als er een sector onder druk staat, dan is het de zorg wel. Het personeel draait overuren om alle zorg te kunnen bijbenen. Maar waar blijft de ruimte voor bijscholing? Daar zit de crux. Want ontwikkeling is cruciaal om de wisselende regelgeving en methodes te kunnen blijven bijhouden. Daar komen wij in beeld, want Archipel Academy denkt graag mee en stemt zich volledig af op de leerwensen van jouw mensen. Daarom moet leren laagdrempeliger, persoonlijker en effectiever worden gemaakt. Zo blijven je medewerkers up-to-date en kunnen ze direct aan de slag met de nieuwe kennis.

Leren is persoonlijk

Wij zorgen dat leren persoonlijker wordt. Want iedereen leert op zijn eigen manier en heeft een ander leerdoel. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij persoonlijke leersuggesties op basis van individuele leerwensen. Ook kunnen medewerkers zelf een leerpad én leerdoel opstellen om overzichtelijk op hun eigen tempo het leerdoel te realiseren.

De juiste papieren

In de zorg wemelt het van het papierwerk. Alle certificaten, vakbekwaamheid en BIG-registraties moet tiptop in orde zijn. Archipel Academy doet het ploeterwerk voor jouw organisatie, en geeft een live overzicht op organisatie-, team- en persoonsniveau. Zo krijg je een melding in het dashboard en weet je precies wanneer het certificaat van een medewerker verloopt en kun je direct een leerinterventie boeken.

Sharing is caring

Het fijne van een grote organisatie is dat je diverse medewerkers hebt, met elk hun eigen kennis en ervaring. Dus waarom zou je hier geen gebruik van maken? Precies! Met het delen van kennis op Social Channels houden je medewerkers elkaar up-to-date. Van nuttige podcasts tot aan whitepapers over veiligheid. Je bepaalt als medewerker zelf welke onderwerpen je volgt, dus wordt niet bedolven onder irrelevante informatie.

Geen gedoe met administratie

Wij denken graag met je mee. Daarom nemen we de organisatie, administratie en facturatie die bij de opleidingen horen graag uit handen. Zo heb jij een compleet up-to-date dashboard, en heb je alle gewenste bestanden en statistieken snel bij de hand. Aan het einde van elke maand ontvang je één factuur. Overzichtelijk, toch?

Aan de slag met Archipel Academy

Neem een duik en dompel je onder in de veelzijdigheid van ons platform. Bekijk het scala aan ontwikkelmogelijkheden én ontdek de perfecte match voor jouw organisatie.

Door hieronder op de knop "Verstuur" te klikken, geef je toestemming aan Archipel Academy B.V. om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde informatie te voorzien.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.