De overheid leert door met Archipel Academy

De ultieme leerervaring

Het is heel simpel: wij willen leren persoonlijker, impactvoller en betaalbaarder maken. Daarmee wordt leren leuk, en kun je als overheidsinstantie je medewerkers stimuleren om zich te blijven ontwikkelen. En wij doen de rest. Zo gingen al 90 overheidsorganisaties je voor.

Wetten & regels

Wetgeving, het woord dat binnen de overheid dagelijks de revue passeert. Met de continue stroom aan wetswijzigingen en veranderende regelgeving, moet jij als organisatie blijven ontwikkelen. Archipel Academy weet als geen ander hoe cruciaal dit is, en zorgt ervoor dat jouw medewerkers tot in de kleine lettertjes up-to-date zijn én blijven. Bovendien is dit meetbaar dankzij het handige dashboard waarbij je verplichte certificaten kunt inzien of op maat gemaakte leerlijnen kunt volgen.

Ons aanbod

Wij werken vaak samen met de overheid. Dat is handig voor jou, want dankzij jouw voorgangers hebben we een overzichtelijke en kwalitatieve opleidingscatalogus kunnen samenstellen met diverse vormen van leerinterventies. Hierin serveren we een ruim aanbod van van actuele onderwerpen over bijvoorbeeld wetgeving, maar komen ook skills zoals presenteren aan bod. Mis je iets? Wil je een eigen training opzetten? We denken graag met je mee.

Verander mee

Het is geen nieuws dat alles om je heen in hoog tempo verandert. Functies, processen en systemen krijgen regelmatig een nieuw jasje. Daarom moet jij als organisatie in staat zijn om flexibel te zijn en mee te groeien. Dit doe je door relevant te blijven, waarbij ontwikkeling essentieel is. Bij Archipel Academy ben je aan het juiste adres. Wij faciliteren intuïtieve en adaptieve leer- en ontwikkeloplossingen. Daarnaast bieden wij een plek waar inzichtelijke scans gemaakt kunnen worden op het gebied van persoonlijkheid, competenties en interesses. Zo houden medewerkers de regie over hun eigen ontwikkeling en loopbaan.

Eigen budget, eigen keuze

Met het Persoonlijk Opleidingsbudget (POB) op zak, heb je een schat aan ontwikkelmogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Maar wat wil je als medewerker leren? Hoe maak je de juiste keuze en blijf je gestimuleerd om te leren? Archipel Academy denkt graag met je mee om dit proces te versnellen en versoepelen. Zo houd jij als organisatie (en hr) de controle en verloopt het proces makkelijk, snel en geautomatiseerd.

Geen gedoe met administratie

Wij denken graag met je mee. Daarom nemen we de organisatie, administratie en facturatie die bij de opleidingen horen graag uit handen. Zo heb jij een compleet up-to-date dashboard, en heb je alle gewenste bestanden en statistieken snel bij de hand. Aan het einde van elke maand ontvang je één factuur. Overzichtelijk, toch?

Aan de slag met Archipel Academy

Neem een duik en dompel je onder in de veelzijdigheid van ons platform. Bekijk het scala aan ontwikkelmogelijkheden én ontdek de perfecte match voor jouw organisatie.

Door hieronder op de knop "Verstuur" te klikken, geef je toestemming aan Archipel Academy B.V. om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde informatie te voorzien.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.