Op ons kun je bouwen: wij leggen de fundering

Scroll down

Bouwen met een eigen leerplatform

Als bouwbedrijf ben je continu bezig met ontwikkelen. Zoals het ontwikkelen en realiseren van een groot bouwproject, maar ook de ontwikkeling van je medewerkers en hun veiligheid is essentieel om als bouwbedrijf relevant en aantrekkelijk te blijven.


En daar komen wij om de hoek kijken. Archipel Academy is hét persoonlijke all-in-one leerplatform dat inzicht en overzicht geeft en medewerkers stimuleert om de volgende stap te zetten. Zo zien onze experts (met verstand van jouw sector) wat jouw organisatie kan helpen om de slagkracht en inzetbaarheid te vergroten. Wij zijn een totaaloplossing die perfect aansluit op de wensen van jouw mensen. Kortom: een stuk goedkoper.

Alle certificaten up-to-date

Het gebruiksvriendelijke dashboard van ons leerplatform is ook je beste vriend op het gebied van overzicht. Want als er één ding belangrijk is in de bouw en productie, dan zijn het de verplichte (veiligheids)certificaten wel. Benieuwd naar de status van de certificeringen? Je krijgt vanuit het live dashboard niet alleen een melding wanneer een certificaat verloopt, maar krijgt ook relevante certificaten voorgesteld. Daarnaast ziet jouw organisatie in één scherm de status van alle certificaten. Een herhalingscursus boeken? Dit kan met één druk op de knop. Maar ook wanneer jij een face-to-face meeting wilt, een video of andere leermodule wilt ontvangen, staan we voor je klaar. We helpen je graag!

Budgetproof leren

Als organisatie heb je maar één keer de kans om je budget goed te besteden. Dat snappen we maar al te goed. Daarom ben je bij ons verzekerd van de allerlaagste prijs. Daarnaast hebben wij een bomvolle trainingscatalogus met de beste leveranciers uit de bouw. Hierdoor kun jij direct zoeken én boeken via de academy. Uiteraard staan wij aan de zijlijn om je te helpen bij het selecteren van de beste trainingen.

Sharing is caring

Het fijne van een grote organisatie is dat je diverse medewerkers hebt, met elk hun eigen kennis en ervaring. Dus waarom zou je hier geen gebruik van maken? Precies! Met het delen van kennis op Social Channels houden je medewerkers elkaar up-to-date. Van nuttige podcasts tot aan whitepapers over veiligheid. Je bepaalt als medewerker zelf welke onderwerpen je volgt, dus wordt niet bedolven onder irrelevante informatie.

Persoonlijk leren

Leren moet leuk zijn en dan kan alleen als jij de ruimte krijgt om op een persoonlijke manier te leren. Want niemand is hetzelfde, dus ook op het gebied van leren lopen de leerwensen van jouw mensen uiteen. Dat snappen we maar al te goed. Daarom bepalen medewerkers zelf, of samen met hun leidinggevende een leerdoel. Archipel Academy geeft daarnaast de best passende leer-tools die aansluiten op het leerdoel. Denk aan praktijkopdrachten, het online aanbod, klassikale trainingen en micro-learnings.

Geen gedoe met administratie

Wij denken graag met je mee. Daarom nemen we de organisatie, administratie en facturatie die bij de opleidingen horen graag uit handen. Zo heb jij een compleet up-to-date dashboard, en heb je alle gewenste bestanden en statistieken snel bij de hand. Aan het einde van elke maand ontvang je één factuur. Overzichtelijk, toch?

Aan de slag met Archipel Academy

Neem een duik en dompel je onder in de veelzijdigheid van ons platform. Bekijk het scala aan ontwikkelmogelijkheden én ontdek de perfecte match voor jouw organisatie.

Door hieronder op de knop "Verstuur" te klikken, geef je toestemming aan Archipel Academy B.V. om de hierboven ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken om je van de gevraagde informatie te voorzien.
(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.