We zijn flexibel en onze prijzen ook

Scroll down

Grenzeloos groeien, 100% budgetneutraal

Dankzij ons grote netwerk met top-opleiders, kunnen wij goede afspraken maken en grote volumes inkopen. Hierdoor profiteren wij (en jij dus) van een groot inkoopvoordeel. Deze korting houdt in dat jij als organisatie voordeliger kunt leren, zonder dat je daar iets van merkt in kwaliteit. Plus, Archipel Academy zit slim in elkaar, waardoor je als organisatie werk uit handen wordt genomen. En deze tijd kan jij als hr-manager goed gebruiken voor jouw core business.

Creëer je eigen leercultuur

Bij Archipel Academy heb je een oceaan aan keuzes, zodat jij als organisatie kunt kiezen wat het beste past bij de wensen van jouw mensen, of bij jullie leercultuur. Neem een duik en kies het pakket dat bij jouw organisatie past.

Archi Light
Archi Light geeft je alle goede basics om de kennisontwikkeling binnen jouw organisatie als ‘beginner’ af te trappen en de leerdoelen te kunnen behalen. €2,- per maand (per medewerker) Contentcatalogus Gepersonaliseerde look & feel Learning Experience Platform-functionaliteiten Auteurstool Notificaties Gamification
Archi Medium
Archi Medium gaat een stapje verder en geeft je als ‘avonturier’ alles wat je nodig hebt als organisatie om je leerdoelen te behalen en te profiteren van de handige en praktische functionaliteiten zoals rapportages, koppelingen en een overzichtelijk dashboard. €5,- per maand (per medewerker) Alles van starter plus Doelgroepen functionaliteit Compliance paspoort API-koppelingen Social learning Leerplannen Dedicated Customer Success Manager Analytics Dashboard
Archi Unlimited
Archi Unlimited gaat buiten alle oceaangrenzen en geeft je als ‘ontdekker’ volledig vrij spel in wat, hoe en hoeveel je wilt leren. Je leert onbeperkt en volgt de behoeftes van jouw organisatie. Vanaf €1000,- Alles van Light Alles van Medium 20.000 leerinterventies in de catalogus Inclusief ontzorging 20 verschillende hoofdthema's Onbeperkt leren Dekt minimaal 95% van de leervraag
Archi Enterprise
Met Archi Enterprise vaar je volledig op het kompas en de behoeftes van jouw organisatie. Jij kiest exact wat de leerbehoeftes zijn, zodat we samen op maat een pakket voor jouw organisatie kunnen samenstellen.

Supporten doen we graag

Al onze consultants maken er hun missie van om elke organisatie te laten groeien zonder grenzen. Hoe je dat doet, dat bepaal jij als organisatie zelf. Wij zijn er graag om je daarbij te helpen.

Aan de slag met Archipel Academy

Neem een duik en dompel je onder in de veelzijdigheid van ons platform. Bekijk het scala aan ontwikkelmogelijkheden én ontdek de perfecte match voor jouw organisatie.

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.