De totaaloplossing die leren goedkoper, persoonlijker en impactvoller maakt

Brochure dienstverlening

Je wilt medewerkers de tools geven om zich te ontwikkelen en ze de juiste opleidingen, trainingen of andere leermiddelen aanbieden. En dat natuurlijk allemaal in lijn met de doelen van je organisatie. Je wilt makkelijk de actuele leerbehoefte van medewerkers, teams en je organisatie in kaart brengen. Daarbij wil je medewerkers de mogelijkheid bieden om zelf de meest geschikte trainingen te zoeken en boeken.

Het complete proces van organiseren tot factureren nemen we je uit handen. Zo kan jouw organisatie zich helemaal richten op haar corebusiness. Bovendien komt alle denkbare expertise omtrent leren binnen jouw handbereik. Waar medewerkers van een gemiddelde organisatie van hun opleidingsbudget slechts twee workshops kunnen volgen, leren klanten van Archipel Academy voor dit bedrag onbeperkt. Dat is hoe we organisaties laten groeien zonder grenzen. Lees er meer over in deze brochure.


In deze brochure lees je over:

 

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.