Maak in 7 stappen het leeraanbod toepasbaar op de persoonlijke behoeften van medewerkers

Met een leeraanbod dat is opgesteld volgens het principe ‘one size fits all’ kom je in de praktijk niet ver. Zo’n benadering doet geen recht aan de verscheidenheid van mensen en de manieren waarop ze leren. Het gevolg is een suboptimaal leerrendement en een onderbenutting van opleidingsbudgetten. Na het afronden van een tweedaagse workshop is het persoonlijke leerbudget vaak al op, waardoor continu ontwikkelen een illusie blijft.

 

De oplossing zit hem vooral in het aanpasbaar maken van het leeraanbod aan de persoonlijke leer- en ontwikkelbehoeften van medewerkers. Zo ruil je het te generieke principe van ‘one size fits all’ in voor een maatwerkbenadering die uitgaat van ‘one size fits nobody’. In deze whitepaper lees je hoe je dat doet en hoe Archipel Academy je hierbij helpt.


In deze whitepaper lees je:

  • Waarom het nodig is om je leeraanbod te verruimen
  • 7 stappen om je leeraanbod te optimaliseren

Uniper

We kampen momenteel met een uitzonderlijk krappe arbeidsmarkt. Veel werkgevers hebben grote moeite met het invullen van vacatures en het aantrekken van de juiste mensen. Vaak heeft dat te maken met klassieke mismatches, maar ook het gebrek aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden speelt soms een rol.

Om een aantrekkelijke optie te zijn voor toptalent, moet je als werkgever tegenwoordig meer bieden dan alleen een vorstelijk salaris en een mooie leaseauto. In deze whitepaper lees je hoe je in de 21ste eeuw een aantrekkelijke werkgever wordt en waarom ongelimiteerd leren zeker niet in het aanbod mag ontbreken.

 

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.