Een feedback cultuur om van te leren

Feedback cultuur om van te leren

Elkaar van feedback voorzien is en blijft voor veel medewerkers een lastige materie. Hoe zorg je ervoor dat je de ander niet kwetst? Dat je jouw verbeterpunt(en) op een prettige manier verwoord, maar wel zó dat het duidelijk en doeltreffend is? Of: hoe zorg je ervoor dat collega’s zich ook voldoende vrij voelen om jou feedback te geven?

Maar wanneer je getriggerd wordt, door informatie of een ander individu, blijf je bij de les! Dat is ons in de afgelopen jaren wel duidelijk geworden. Stilstand is achteruitgang, is dan ook een veelgehoord begrip.

In deze whitepaper bespreekt Yuri Radenborg (Head of Projects bij Archipel Academy) met Dr. Tijs Besieux (Research fellow aan de KU Leuven) het belang van feedback en de noodzaak ervan voor de groei van jouw organisatie. Daarnaast lees je 3 tips voor het geven van waardevolle feedback waarmee je direct aan de slag kan!


In deze whitepaper lees je over:

  • Dat stilstand bij je medewerkers als achteruitgang gezien kan worden.
  • Waarom feedback belangrijk is voor de groei in je organisatie.
  • Dé 3 tips voor het geven van waardevolle en effectieve feedback.
  • Hoe het Archipel Academy platform voor de juiste feedback zorgt.

 

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.