Een employee journey om van te dromen

Een nieuwe medewerker zo hartelijk mogelijk ontvangen, inwerken en voorzien van alle benodigde informatie is datgene waar HR afdelingen zich onder andere dagelijks voor inzetten. Toch verloopt het proces van pre-boarding tot off-boarding niet altijd even vlekkeloos.

Zonde eigenlijk, wanneer jij je realiseert dat nieuwe medewerkers hierdoor een groter risico lopen om vroegtijdig te vertrekken. En nog spijtiger als jij je bedenkt dat de tijd maar ook geldinvestering die jouw organisatie in een nieuwe medewerker stopt, hierdoor verloren gaat. Dat kan in onze ogen anders. Daarom faciliteren wij bij Archipel Academy de gehele employee journey.


In deze paper lees je over:

  • Fase 1: Pre-boarding
  • Fase 2: Onboarding
  • Fase 3: Leerplatform op maat
  • Fase 4: Outplacement
  • Fase 5: Off-boarding
  • Automatische koppeling met het personeelsplatform

Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen, mogelijkheden én nieuwe ontwikkelingen met zich mee. De hoogste tijd dus om eens stil te staan bij de belangrijkste leer- en ontwikkeltrends voor HR afdelingen die wij in 2021 verwachten.

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.