De veranderingen op het gebied van leren: zo implementeer je deze in jouw opleidingsaanbod

Menselijke opvattingen over leren zijn niet statisch van aard. Integendeel, onder invloed van nieuwe wetenschappelijke inzichten, veranderende behoeften en maatschappelijke omstandigheden, verkeren ze continu in een staat van flux. Waar leren vroeger bijvoorbeeld gezien werd als iets dat je primair op school deed, is on-the-job training inmiddels een populair en diepgeworteld principe binnen de meeste organisaties.

Maar het is en blijft voor veel bedrijven een uitdaging om veranderingen op het gebied van leren op te nemen in hun opleidingsaanbod. Dit goed doen vereist namelijk flexibiliteit en inzicht. Toch is het wel essentieel als je een aantrekkelijke werkgever wil blijven voor de moderne professional. In dit whitepaper werpen we een blik op de belangrijkste actuele veranderingen op het gebied van leren en tonen we hoe je deze succesvol opneemt in je leeraanbod.


In deze whitepaper lees je over:

  • De 8 veranderingen op het gebied van leren
  • 5 manieren hoe je deze veranderingen opneemt in je leeraanbod

We kampen momenteel met een uitzonderlijk krappe arbeidsmarkt. Veel werkgevers hebben grote moeite met het invullen van vacatures en het aantrekken van de juiste mensen. Vaak heeft dat te maken met klassieke mismatches, maar ook het gebrek aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden speelt soms een rol.

Om een aantrekkelijke optie te zijn voor toptalent, moet je als werkgever tegenwoordig meer bieden dan alleen een vorstelijk salaris en een mooie leaseauto. In deze whitepaper lees je hoe je in de 21ste eeuw een aantrekkelijke werkgever wordt en waarom ongelimiteerd leren zeker niet in het aanbod mag ontbreken.

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

*Via dit telefoonnummer zullen we contact opnemen om een meeting in te plannen.
*Belangrijk voor een presentatie die goed aansluit bij jouw organisatie.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.