Podcast: Persoonlijk leiderschap

 

Podcast: Persoonlijk leiderschap

Je kracht kennen, je waarden kennen en weten wat je wil. Persoonlijk leiderschap is continue blijven ontwikkelen om daar te komen. Zie het als een elastiekje: als er te weinig spanning op zit komt er geen energie vrij, zit er teveel spanning op dan zal het knappen.

In deze podcast nemen Camiel Gielkens (CEO bij Schouten & Nelissen) en Amber Ligmont (Lead Consultant bij Schouten & Nelissen) je mee in hun visie op persoonlijk leiderschap en geven ze praktische handvatten.

Archipel Academy podcast

De samenleving verandert razendsnel. Je weet: om als medewerker én als organisatie relevant te blijven is continue ontwikkelen cruciaal. Maar waar begin je? Welke rol speelt technologie hierin? Hoe kun je talentontwikkeling integreren in je bedrijfsvoering? En vooral: hoe doen anderen dat?

Antwoorden op deze en andere vragen krijg je in de Archipel Academy Podcast. Met iedere week een uniek inkijkje in de wereld van talentvolle ondernemers, HR-managers, leidinggevenden én medewerkers. We duiken in de mooiste successen, fouten om van te leren én hun inspirerende blik op de toekomst.

 

Boeken we een
demo?

Wij nemen je graag mee door alle mogelijkheden van ons platform. Laat je gegevens achter zodat wij binnen 48 uur contact met je kunnen opnemen om samen een korte vrijblijvende online demo in te plannen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.