Fuck it, just do it!

Heb je er weleens over nagedacht wat je écht zou willen doen, leren of ervaren als je grenzeloos zou dromen? Rachel vertelt tijdens deze talk aan de hand van haar ‘fuck it, just do it!’ mentaliteit over haar levenskeuzes. ‘Nu ik hier toch ben, kan ik beter het beste leven voor mezelf proberen te maken.’

Nadat haar stage bij Koffietijd toch niet bleek wat het leek te zijn, besloot ze haar dromen na te jagen. Rachel heeft altijd een passie voor interieur gehad. Nadat ze al haar vrienden van interieuradvies had voorzien, werd het tijd om een stapje verder te gaan. Ze begon een blog. Na veel bloed, zweet en tranen begon ze de eerste successen te behalen. Toen ze haar eerste gesponsorde deal had binnengesleept, besefte ze zich iets. Haar besef van vrijheid. Ze kon haar eigen keuzes maken, doen wat ze wilde en haar eigen uren inplannen. Dit was haar belangrijkste waarde. Ze wilde hier haar leven naar inrichten. Dit is dan ook haar advies. Je moet je leven zo inrichten dat deze zich focust naar jouw belangrijkste waarde.

Naast haar interieurblog, heeft ze ook een YouTube-kanaal waar ze advies geeft aan jonge moeders. Het vloggen over moederschap was een gat in de markt en was zo een nieuwe manier om haar belangrijkste waarde te uiten. Uiteindelijk heeft ze haar kennis gebundeld in een boek genaamd “Mom, u got this”. Haar laatste en misschien wel grootste project betreft het opzetten van een vakantiepark. Hier kon ze haar passie voor interieur en kennis over moederschap in kwijt. Rachel geeft ons aan het einde van de talk mee dat we ons niet moeten blindstaren op het einddoel. Wat is de eerste stap die je vandaag kan zetten? Je kan vandaag nog die eerste stap in jouw droomleven zetten. Zoals Rachel zou zeggen, fuck it just do it!

Quote: “If ‘plan A’ didn’t work the alphabet has 25 more letters. STAY COOL.”

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.