De 6 kernwaarden van Archipel

Het belang van kernwaarden

Zie jij jezelf als ondernemend en klantgericht? Of vallen jouw skills meer onder een persoonlijke en transparante manier van werken? Wanneer deze eigenschappen jou aanspreken, is Archipel Academy misschien wel jouw nieuwe werkplek! Eerdergenoemde vaardigheden zijn namelijk maar vier van de zes kernwaarden binnen ons bedrijf. Incompany zorgt het voor een eenduidige manier van werken. Bij het aannemen van personeel kunnen de kernwaarden op dezelfde manier een impressie geven van wat ze te wachten staat. Pas jij als potentieel werknemer binnen onze bedrijfscultuur? Lees verder om te weten waar Archipel voor staat en of dit jou aanspreekt.

Archipel’s 6 kernwaarden:

Ondernemend

Archipel Academy staat voor een ondernemende manier van werken. Wij houden niet van stilzitten dus als er iets moet gebeuren, gaan we meteen aan de slag. Dit gaat gepaard met een natuurlijk instinct van initiatief en verantwoordelijkheid nemen. Ons credo: pak de kansen die er liggen!

Klantgericht

Archipel Academy staat voor een klantgerichte manier van werken. “It takes months to find a customer, but only seconds to lose one.” Wij geven hoge prioriteit aan het tevreden stellen van onze klanten. Ons credo: één fan per dag!

Betrouwbaar

Archipel Academy staat voor een betrouwbare manier van werken. Het klinkt cliché, maar ook betrouwbaarheid is onderdeel van onze kernwaarden. We komen onze afspraken na en blijven koste wat kost communiceren. Kortom, op ons kan je bouwen. Ons credo: afspraak is afspraak!

Persoonlijk

Archipel Academy staat voor een persoonlijke manier van werken. We zijn één van de snelst groeiende en innovatieve bedrijven van Nederland. Toch willen we zo persoonlijk mogelijk blijven werken. Elke klant wordt op een zorgvuldige manier geholpen. Ons credo: een persoonlijke aanpak!

Deskundig

Archipel Academy staat voor een deskundige manier van werken. Binnen ons bedrijf hebben we voor ieder probleem een antwoord. Archipelers zijn jong van geest, bruisen van energie en gaan specialistisch te werk. Ons credo: het geleerde toepassen in je werk!

Transparant

Archipel Academy staat voor een transparante manier van werken. Door een transparante werkwijze binnen het bedrijf weet iedere werknemer wat er van hem of haar verwacht wordt en wat er terug kan worden verwacht. Dit zorgt voor betrokkenheid bij medewerkers. Ons credo: open communicatie!

Werken bij Archipel?

Archipel blijft groeien, innoveren en verbeteren. Dit betekent een dynamische setting en volop doorgroeimogelijkheden! Daarnaast kun je rekenen op veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Een ding is zeker. De leukste baan vind je hier!
Bij ons werken?

over Archipel Academy

Archipel Academy is met nominaties zoals de FD Gazelle en Blue Tulip een van de snelst groeiende én innovatieve bedrijven van Nederland. Enkele jaren geleden stelden we onszelf de vraag: kan leren binnen organisaties niet overzichtelijker, goedkoper en impactvoller? We hebben inmiddels bewezen van wel. Organisaties zoals Heineken, Philips, VodafoneZiggo en Enexis leren via één centraal Learning Experience Platform (LXP) dat medewerkers middels hoogwaardige scans, slimme algoritmes en persoonlijk leeradvies helpt bij het zetten van de volgende stap. Het proces van organiseren tot factureren nemen we daarbij volledig uit handen. Zo kan de organisatie zich richten op zijn core business. Alle expertise in leren heb je daarnaast binnen handbereik: van individueel opleidingsadvies tot consultancy. Dat is hoe we organisaties laten groeien zonder grenzen.

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.