5 stappen om je vandaag nog gelukkiger te voelen!

Sanny deelt sinds 9 jaar haar zoektocht naar geluk (2013 startte ze) en kon daar toen na 2 jaar al van leven. Inmiddels coacht ze vooral mensen met haar programma: ‘Vandaag Gelukkig, Morgen Succevol’ waar al meer dan 2500 mensen aan mee deden.  En leert ze mensen structuur aan te brengen in hun leven middels haar bestselling planner: The Sanny Side Up Planner (15.000+ verkocht).

Sanny heeft de toneelopleiding gedaan en werkte daarna als actrice en presentatrice in Amsterdam. Op de set was ze gelukkig, maar daarbuiten eigenlijk niet. Ze moest altijd ‘aan’ staan en steeds maar doorzetten. Haar instelling in die tijd was dan ook: ‘Op weg naar de volgende afwijzing.’ Want zo zit die wereld in elkaar. Wanneer Sanny werd afgewezen, kreeg ze vaak ook te horen waarom. De redenen liepen uiteen van te dik, te mooi of te saai. Uiteindelijk begon dit toch aan haar te vreten. Ze wist niet meer wie ze was. Dit besef was het omslagpunt in het leven van Sanny. Ze wilde weer haar gelukkige zelf zijn.

Maar hoe kon ze dit bereiken? Tijdens haar onderzoek kwam ze achter drie dingen. Ten eerste heb je 40 procent van je geluk zelf in de hand. De andere 60 procent liggen vast in je omstandigheden en je genenpakket. Daarnaast ontdekte ze dat we als mensen teveel focussen op onze tekortkomingen. Dit helpt je niet, zeker niet om gelukkiger te worden. Je kan beter van je talent een 10 maken, dan te focussen op waar je niet goed in bent. Als laatste kwam ze erachter dat de wet van manifesteren echt werkt. ‘Als je groter dan groot mag dromen, wat komt er dan uit?’ Sanny benadrukt dat alleen jijzelf deze dromen in de weg zit. Je moet werken aan je overtuigingen en je beperkende overtuigingen overwinnen. Overtuigingen zijn niet meer dan meningen.

Sanny benoemt vier manieren om je staat van zijn te beïnvloeden. De eerste is taal. Taal die je over jezelf gebruikt, kan je aanpassen. Let er bijvoorbeeld op hoe je jezelf voorstelt. De tweede is energie. Energielevels kan je voelen, maar niet zien. Dat wat je voelt, trek je namelijk ook aan. De derde is je houding. Deze gaat hand in hand met taal. Als laatste heb je focus. Stop met doemdenken, verleg je focus!

Boeken we een
demo?

Toestemming(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.