De juiste kennis paraat met Archipel Academy

Blijf relevant én up-to-date

Digitalisering en automatisering zijn de twee grote aanstichters die vragen om bijscholing. Want om als bedrijf relevant te blijven binnen de zakelijke dienstverlening, moet je je blijven ontwikkelen zodat je medewerkers bepaalde competenties bezitten. Archipel Academy snapt dit als geen ander. Daarom zorgen wij er samen voor dat jouw mensen zich kunnen ontwikkelen, competent blijven én voor tevreden opdrachtgevers zorgen. Het eindresultaat? Een ijzersterke concurrentiepositie. Bij Archipel Academy vind je alles omtrent leren onder één digitaal dak.

De keuze is reuze

Bij Archipel Academy hebben een flinke trainingscatalogus, met voor elke sector relevante trainingen en opleidingen. En daar zijn we best een beetje trots op. Zo bieden we trainingen aan in 19 verschillende categorieën en 150 subcategorieën: van ICT tot projectmanagement en Excel-training. Omdat wij groot kunnen inkopen, kunnen we het beste aanbod geven tegen een scherpe prijs. Geen zorgen, want die fijne prijs gaat niet ten koste van de kwaliteit. Wij beschikken over een groot en kwalitatief leveranciersnetwerk en garanderen je het beste van het beste. Doe er je voordeel mee!

Persoonlijk leren

Leren moet leuk zijn en dan kan alleen als jij de ruimte krijgt om op een persoonlijke manier te leren. Want niemand is hetzelfde, dus ook op het gebied van leren lopen de leerwensen van jouw mensen uiteen. Dat snappen we maar al te goed. Daarom bepalen medewerkers zelf, of samen met hun leidinggevende een leerdoel. Archipel Academy geeft daarnaast de best passende leer-tools die aansluiten op het leerdoel. Denk aan praktijkopdrachten, het online aanbod, klassikale trainingen en micro-learnings.

Sharing is caring

Het fijne van een grote organisatie is dat je diverse medewerkers hebt, met elk hun eigen kennis en ervaring. Dus waarom zou je hier geen gebruik van maken? Precies! Met het delen van kennis op Social Channels houden je medewerkers elkaar up-to-date. Van nuttige podcasts tot aan whitepapers over veiligheid. Je bepaalt als medewerker zelf welke onderwerpen je volgt, dus wordt niet bedolven onder irrelevante informatie.

Vraag het de experts

Dat leren persoonlijk, leuk en impactvoller moet worden weten wij als geen ander. Want leren zit in ons dna. Daarom bezitten wij een rits een diverse experts, die jou op individueel niveau goed kunnen bijstaan en adviseren. Wil je een onboarding opzetten? Je medewerkers wegwijs maken met nieuwe software? Met Learning Consultancy heb je een expert binnen handbereik. Een greep uit onze experts:

Opleidingsadviseur
Een adviseur die met je meedenkt en zorgt voor passend en persoonlijk leeradvies.
Onderwijskundige
Een deskundige die didactisch 100% onderlegd is en precies de tools en skills in huis heeft om mensen op team- en individueel niveau te laten leren.
Strategisch Consultant
Een consultant die ‘the bigger picture’ haarscherp op het vizier heeft en strategische adviezen kan geven aan jouw organisatie.
E-learning Developer
Een developer die gewend is om e-learning content op maat te ontwikkelen en je direct laat zien hoe je dit (eventueel) zelf kunt doen.
Datawetenschapper
Deze wetenschapper doet alles met data. Handig, want deze wetenschapper zit niet alleen bovenop de trends, maar voorziet ze ook. Zo loop je een stap voor en kun je kosten besparen.
User Experience Designer
Creatief met design, dat is de User Experience Designer (UXD). Deze designer is in staat om gebruiksvriendelijke én visueel aantrekkelijke portaalpagina’s op te maken.

Geen gedoe met administratie

Wij denken graag met je mee. Daarom nemen we de organisatie, administratie en facturatie die bij de opleidingen horen graag uit handen. Zo heb jij een compleet up-to-date dashboard, en heb je alle gewenste bestanden en statistieken snel bij de hand. Aan het einde van elke maand ontvang je één factuur. Overzichtelijk, toch?

 

Aan de slag met Archipel Academy

Neem een duik en dompel je onder in de veelzijdigheid van ons platform. Bekijk het scala aan ontwikkelmogelijkheden én ontdek de perfecte match voor jouw organisatie.

Book a demo

Consent
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.